Nieuws

Sinds vorige week zijn de eerste twee Jongerenambassadeurs voor Verkeersveiligheid actief in Zuid-Holland.

De wedstrijd CampagneCrew draait. Verkeerswethouder Tom de Bruijn (Den Haag) heeft als eerste wethouder gereageerd op tips vragen die leerlingen van een school uit zijn gemeente naar aanleiding daarvan hebben. 

In een bomvol Perscentrum Nieuwspoort wist ISW Hoogeland uit Westland de jury te overtuigen met hun zelfgemaakt filmpje.

 De campagne "Fietsmodus" loopt van 12 september tot 4 december van dit jaar en is bedoeld om jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar te verleiden smartphonevrij te fietsen.

In de Provincie Zuid-Holland is de CampagneCrew leerlingenwedstrijd weer van start gegaan. De eerste kick offs op de middelbare scholen hebben inmiddels plaatsgevonden en de scholieren zijn druk bezig met het opzetten van een spetterende campagne!

In de afgelopen maand zijn alle prijzen voor de TotallyTraffic Awards 2015 uitgereikt. Twee prijzen, want de Award kent dit jaar voor het eerst twee categoriën: de categorie Schoolplannen en de categorie Personen.

Maak kans op een fiets of een tablet . Stuur je inzending in vóór 12 december 2015.
Winnende inzendingen worden uitgenodigd om de campagne te ‘pitchen’ bij de provinciale finale na een workshop presenteren door Sipke Jan Bousema!

Ga naar Ik wil je zien!

Vanaf 7 september loopt de campagne "Fietsmodus", bedoeld om het smartphonegebruik onder fietsende jongeren terug te dringen.

Gerban Ruben Cover Artwork Ruben en Gerben uit klas 1G van CSG De Hoven - Vakcollege Techniek Het Gilde maakten eind 2014 de winnende rap tijdens de TotallyTraffic leerlingenwedstrijd "Ik wil je zien! How zou jij dat doen?". Ze wonnen een professionele opname in de studio van Rodney Jason (Rotterdam). En dit is het resultaat! 

Dubbel prijzenfeest, de afgelopen dagen: leerlingen van de Groene Hart Praktijkschool in Alphen aan den Rijn en ISW Sweelinkclaan in 's Gravenzande ontvingen een fluorescerende fiets als prijs voor hun winnende ontwerpen van de leerlingenwedstrijd "Ik wil je zien! Hoe zou jij dat doen?".