Aanbod tot en met maart 2018: Gastles Tbutterfly

In de zomer van 2015 verongelukte de 13-jarige Tommy-Boy. Terwijl hij al fietsend zijn playlist bijwerkte op zijn telefoon, werd hij geschept door een auto. Hij heeft nog zeker 10 uur gevochten voor zijn leven, maar helaas overleefde hij het ongeluk niet. Na het tragische verlies van zijn zoon Tommy-Boy, vond Michael Kulkens de kracht om ‘Stichting TButterfly’ op te richten

T Butt IDe voorlichtingen die de stichting TButterfly geeft worden meestal gegeven door Michael Kulkens zelf, een uur lang geeft hij de kinderen uitleg over het probleem van de smartphone in het verkeer, bruikbare tips en vertelt hij het persoonlijke verhaal over zijn zoon Tommy-Boy en de dag van het ongeluk.

Via de leerlingen probeert TButterfly o.a. de ouders te bereiken, deze zijn in het verkeer een nog groter probleem. De meeste ongelukken op de fiets gebeuren nog steeds omdat de automobilist een telefoon in zijn hand had. Stichting Tbutterfly heeft een ouder-kind contract opgesteld. Daarin beloven kinderen en ouders elkaar hun mobieltje niet meer te gebruiken als ze aan het fietsen of autorijden zijn.

Ons doel van de voorlichting is het vergroten van de bewustwording bij de leerlingen en hun ouders over de gevaren van een Smartphone in het verkeer.

Stichting Tbutterfly gaat de in de periode tot maart 2018 gastlessen verzorgen op het Voortgezet Onderwijs in de provincie Zuid Holland. De Stichting gaat hiervoor zelf scholen benaderen. Mocht u interesse hebben in een gastles kunt u ook zelf contact opnemen, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.