Docenten

Zoals tientallen scholen in Zuid-Holland inmiddels hebben mogen ervaren biedt TotallyTraffic scholen allerlei faciliteiten om de verkeerseducatie voor hun leerlingen op een eigentijdse en betrekkelijk eenvoudige manier in te vullen. Dit varieert van een serie modules (gastlessen of doe-het-zelflessen) waarmee u uw leerlingen lessen op maat kunt aanbieden tot subsidies voor de gastlessen en –in een aantal regio’s- voor het aanstellen van een schoolcontactpersoon voor een aantal taakuren per jaar. Daarnaast kunnen scholen aanspraak maken op een advies op maat en allerlei middelen voor communicatie, bv met de ouders.

Gastlessen

De TotallyTraffic lessen worden deels door professionele gastdocenten gegeven. Zij hebben de expertise in een bepaalde werkvorm (bijvoorbeeld theater) of inhoudelijke kennis die voor de uitvoering van de module noodzakelijk is. Een school die aan de slag gaat met de TotallyTraffic gastdocenten kan er dus verzekerd van zijn gekwalificeerde mensen in huis te halen.
Lees meer...

Doe - Het - Zelf lessen

Een aantal TotallyTraffic modules kan eenvoudig door de eigen docent of mentor worden ingezet. Het gaat hierbij om de modules Meneer Sanders leert Fietsen (over DVD met handleiding over fietsgedrag), De Veilige Fiets (les over de technische eisen voor de fiets en hoe je je eigen fiets daarop kunt checken) en Openbaar Vervoer (basisversie).
Lees meer...